24 Haziran 2014 Salı

Maydanoz Time:Film-Tangled

Merhaba film severler...Sınav öncesi stres atmak için izlenmiş  ve taslaklarda yazılmaya bekleyen yeni animasyon filmi ile karşınızdayım.Biliyorsunuz animasyonlarda,filmler de masalları başka versiyonlarla izleyiciye sunmak moda oldu bu da o yapımlardan biri Tangled yani Karmakarışık.Ki cidden karmakarışık aslında Rapunzel'in biraz parodi hali diyebiliriz ve oldukça iyi bir mizahı var.Küçük kardeşinizle ya da kafanız çok yorgunsa yorgunluğunuzu atmanız için izlenebilecek animasyonlar arasında bence Tangled.
Dikkat bundan sonrası spoiler içerir benden söylemesi!
Her filmde ve animasyonda olduğu gibi yine izlerken kafamda deli sorular belirdi ya onların mantıksızlığı ya da benim bilemiyorum kararı siz verin.

1-Güneş çiçeğini hadi cadı biliyor da halk nerden biliyor?

2-Çocuk saçlı nasıl doğuyor?

3-20 m boyundaki saçı bu kız nasıl yıkıyor da kurutuyor ya da hiç bir yere takılıp kırılmıyor ne güçlü saçlar özendim vallahi rahat saç reklamlarında oynar :)

4-Animasyonun mesajı:Kırılan güven bir daha geri gelmez ve annene dahi güvenme :)

5-Animasyondan sevdiğim replikler:

-Sana söyleyebileceğim tek bir şey var! Naber yavrum?!

-Seni buraya getiren bir şey var kader,alın yazısı...
-Buraya atla geldim..


Konusu:
Flynn gizemli bir kulede saklanırken, o kulede yaşayan güzel ve cesur, 20 metre uzunluğunda saçları olan Rapunzel tarafından esir alınır.
Yıllardır hapsedildiği kuleden çıkma yolları arayan Flynn'i esir alan meraklı kız, yakışıklı hırsızla bir anlaşma yapar ve alışılmadık bir maceraya yelken açar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...