4 Haziran 2014 Çarşamba

Maydanoz Time:Dizi-Delightfull Girl

Herkese merhabalar efenim!Evet şu sıra Hint dizileri izliyor olabilirim ama Kore dizilerini de satmış değilim elbette onlar benim çingularımmm!Bu Kore dizisi postunda tee 2005 yılına gidiyoruz şimdiye kadar izlediğim Boys Over flowers'tan sonra en eski dizi Delightfull girl.Bundan önce ki postumda My girl dizisini anlatmıştım sizlere işte bu diziden etkilenerek oluşturulmuş bir dizi o da hatta senarist My girl'ün son bölümünün son sahnesinde seyirciye bi göz kırpmış ve bu manyak ikiliyide hikayeye bir şekilde dahil etmişti My girl'ün sonunda bu ikiliyi görünce ne sevinmiştim ama haha :) Neyse bu iki dizi birbiriyle bağlıntılıymış yani, bunu anlamış bulunduk.Zoraki evlenen bir çiftin birbirlerinden nefret ederken birbirlerine aşık olması ayy çok ama çok komikti şimdi izlediğim Hint diziside bu konu üzerinden gidiyor aslında insanlar bir çiftin sürekli didişmesine bayılıyor bence hem çok romantik oluyor hem de çok komik oldukça popüler bir konu bu bence ülkemizde de Güneşi Beklerken'in dışında buna benzer bir konu pek bi görmedim hep dram dram komedilerde genelde Türk ailesi tadında hiç böyle çift didişmelerini alan komik bir hikaye yok hele de zoraki evlenmiş bir çiftin :)
Sonuç olarak romantik komedi Kore dizisi severlerin izlemesi gereken müthiş bir dizi...
Not olarak yılın 2005 olmasından mıdır nedir kızın saç stili giysileri hele adamın allah'ım tam bir felaket diziyi izlerken göz zevkim bozuldu vallahi !
Konusu:
Şehire yeni gelmiş olan Lee Mong-ryong cep telefonuyla şehirin güzelliklerinin resimlerini çekmektedir. Şehirin yerlisi olan Sung Chun-hyang ise yolunu kısaltmak için yüksek bir duvarın üzerinden atlamaya niyetlenir ve atladığı sırada duvarın da resmini çekmekte olan Lee Mong-ryong'ın üzerine düşer. Resimde çekilmiştir.
Chun-hyang cep telefonunu alıp baktığında uygunsuz resime tahammül edemez ve telefonu ayağının altında ezer. İşte o zaman kıyamet kopar. Telefonun parasını ödemesini isteyen Mong-ryong, Chun-hyang bunu yapmayacağını öğrenince ondan bir görüşmeliğine telefonunu ister ve o anda ortadan kaybolur.
Bu şekilde tanışan Chun-hyang ve Mong-ryong arasında ilk başlarda büyük bir koşuşturmaca başlarken ilişkileri Lee Mong-ryong'ın Sung Chun-hyang'ın okuluna transfer olması ile daha karmaşık bir hâl alır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...