23 Haziran 2014 Pazartesi

Maydanoz Time:Dizi-Beautiful Man

Herkese merhabalar efenim!Tee ne zamandır beri taslaklarda sürünen bir Kore dizisiyle karşınızdayım.Bu Kore dizileri bağımlılık yapıyor demiştim ya hani bilmem kaçıncı Kore dizisi postunda hah işte durdurak bilemiyorsunuz bir türlü hele de bir dizi de çok beğendiğiniz bir erkek oyuncu(!) yakaladıysanız daha o adamı ömür billah bırakmıyor ve nerede oynamış hangi dizi de hangi roldeymiş hemen her dizisini izlemeliyim deyip dizi sıkıcının dibide olsa sırf gözünüz gönlünüz açılsın diye izlemiş bulunuyorsunuz.Ha bu dizi benim için öyle miydi evet tam da öyle bir diziydi...Ama adamdan daha çok kızı beğendim ben bu dizi de böyle tatlış bir giyinme tarzı böyle tatlış konuşma ve mimikler daha önce hiç bir kore kızında görmedim doğrusu adam için geldik kızı izledik iyi mi?Konusunu birazdan anlatıcam ama ondan önce biraz spoiler yapmazsam olmaz çatlarım!Allah'ım tamam adam tatlı yakışıklı bilmem ne hatta dizinin adı bile bu ama bazı sahneler var ki ne abartılmış be sanki adam adam değil de bir nuri yok ışık saçmalar falan...Lan sen önce şu yamuk saçına bi bak yemin ederim Türkiye'de böyle saçla dolaşsa ağız burun dalarlar o güzelim yüzü de yamulur tam olur yani...Öyle aylım baylım içimizin eridiği bir aşk olduğuna inanmadım doğrusu ben bu dizi de bazı sahnelerde sıkıntıdan az daha mısır gibi patlayacaktım vallahi çok çok beğendiğim bir dizi sayılmaz ama çıtır çerezlik 16.bölümlük boş zaman geçirme dizisi diyebiliriz ...

Konusu:Dokgo Ma Te hayatı boyunca bir erkek güzeli olmasının faydasını görmüştür. Okulda fazla çalışması gerekmemiştir çünkü bayan öğretmenleri bile ona hayrandır. İş hayatına hiç atılmayı düşünmez tek hedefi zengin bir kadının ona rahat bir hayat sunmasıdır. Kim Bo-Tong ise onu ilk gördüğünden beri aşık olan aynı mahallede oturduğu komşu kızıdır. Kim Bo Tong ‘un bütün hayatı Ma Te’nin etrafında dönmektedir. Tek istediği onun mutlu olmasıdır ve yanında kalmaktır. Ma Te birlikte olduğu zengin kadın sayesinde lüks apartmanında yaşar ve sadece annesi yakınıdır. Ancak bir gün Hong Yoo Ra isimli bir kadın Ma Te’nin hayatına girerek ona aslında MC Grup adındaki büyün bir şirketin patronunun gayri meşru oğlu olduğunu söyler. Ma Te büyük bir özgüvenle MC Grup’a gittiğinde asıl başkan olan Na Hong Ran ile karşılaşır. Bu güçlü kadın MC Grubu yöneten kişidir. Geçmişte kardeşlerini bir bir eleyerek şimdi bulunduğu yere gelmiştir. Ma Te’ye bir çöp gibi davranarak onu kovar.
Hong Yoo Ra bundan sonra Ma Te’nin yol göstericisi olacaktır. Ma Te’nin yükselebilmek içinse elinde tek bir şeyi vardır, güzelliği. Bunun farkında olan Hong Yoo Ra onun olgunlaşıp gerçek bir iş adamı haline gelebilmesi için önüne engeller ve işler çıkarmaya başlar. İlk olarak vermesi gereken mücadele ise bir depo dolusu çorabı kar ederek satmaktır. Kutularda para olduğunu sanarak depoya gelen Ma Te önce çok kızsa da sonra başka çaresi olmadığını anlayarak işe koyulur ve ilk iş olarak da Kim Bo Tong’u işe alır. Karşılığında ise yüzünü her gün görme şansını verecektir. Bu teklife balıklama atlayan Kim Bo Tong aslında Ma Te’nin verdiği ilk ve en önemli karardır.



Kızın çantalarını bittim!

Dizinin sonlarına doğru adam yamuk saçını kestirdi de yüzü gözü açıldı kıza da çektirdi çektirdi sonra aşık oldu Allah'tan yoksa 2.Coffie House ' a dayanamazdı bu kalp! O zaman awistaaa! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...